نکات مهم جهت صداگیری پنجره دوجداره

نکات مهم جهت صداگیری پنجره دوجداره

احتمالاً شما هم از پنجره‌های دوجداره جهت جلوگیری از ورود آلودگی‌های صوتی استفاده کرده‌اید. پنجره دوجداره هم مانندِ بسیاری از دیگر وسایل، می‌تواند دچار مشکلات مکانیکی شود و در نتیجه قدرت پنجره دوجداره در جلوگیری از آلودگی‌های صوتی، کاهش یابد. در این مرحله نیاز به انجام صداگیری پنجره دوجداره و تعمیر قطعات خراب پنجره دوجداره می‌باشد؛ هر خرابی در قطعات پنجره دوجداره می‌تواند باعث تولید صداهای ناهنجار شود. ما در این مقاله قصد داریم به شما نکات مهم صداگیری پنجره دوجداره را آموزش دهیم؛ در صورتی که درب و پنجره شما در حین باز و بسته شدن صدا تولید می‌کنند و یا اینکه عایق صوتی پنجره به درستی کار نمی‌کند، شما باید از روش‌های صداگیری جهت رفع این مشکلات کمک بگیرید. در ادامه با ما همراه باشید تا شما را با پنجره دوجداره هافمن و صداگیری پنجره دوجداره بیشتر آشنا سازیم.

 

منظور از صداگیری پنجره دوجداره چیست؟

 

صداگیری پنجره دوجداره

 

به طور کلی به تنظیم دقیق قطعات پنجره دوجداره جهت داشتن عملکردی سالم و کامل، صداگیری پنجره دوجداره گفته می‌شود. فرایند صداگیری پنجره دوجداره شامل درزگیری صحیح، عایق بندی کامل، رفع مشکلات پروفیل‌های لنگه و رگلاژ تمامی قطعات مانند شیشه‌ها، لولاها و یراق آلات می‌شود. انجاد مراحل صداگیری بدون داشتن دانش فنی و تخصصی، امکان پذیر نخواهد بود؛ فرایند صداگیری باید توسط یک مهندس حرفه‌ای که دارای تجهیزات و دانش فنی کامل می‌باشد، صورت بگیرد. شما می‌توانید صداگیری پنجره دوجداره منزلتان را به ما بسپارید، ما بهترین مهندسان را در اختیار شما قرار خواهیم داد.

رگلاژ در صداگیری چه تأثیری دارد؟

 

رگلاژ

 

پنجره دوجداره از قطعات مختلفی تشکیل شده است. قطعات پنجره دوجداره باید با دقت کامل و در فواصل مشخصی نسبت به یکدیگر قرار بگیرند تا ما بتوانیم به رگلاژ پنجره دوجداره دست یابیم. رگلاژ و تنظیم قطعات، در فرایند صداگیری پنجره دوجداره تأثیر بسیار زیادی دارد؛ در واقع بدون رگلاژ پنجره نمی‌توان مانع از ورود آلودگی‌های صوتی شد. شیشه و یراق آلات باید به خوبی تنظیم شوند تا اینکه لنگه و فریم پنجره به خوبی کیپ شوند و با نصب لاستیک‌ها، هرگونه درز باقی مانده‌ای کاملاً بسته شود.

نقش عایق بندی در فرایند صداگیری چیست؟

 

عایق بندی

 

یکی از بخش‌ها در فرایند صداگیری پنجره دوجداره، عایق بندی پنجره می‌باشد. استفاده از لاستیک‌ها در کنار فرایند چسب کاری و فریم‌های آهنی، در نتیجه باعث به وجود آمدن یک عایق کامل برای پنجره‌های دوجداره می‌شود. عایق بندی در فرایند صداگیری از اهمیت بسیاری برخوردار است، چرا که مانع از ورود سر و صدا به داخل منزل می‌شود.

هنگامی که مهندسان شرکت ما به محل شما فرستاده می‌شوند، ابتدا اقدام به بررسی لاستیک‌های پنجره دوجداره می‌کنند تا از درزگیری کامل آن، اطمینان حاصل کنند. پس از بررسی وضعیت درزگیری پنجره، به سراغ موارد دیگری مانند یراق آلات و خود شیشه می‌روند و در صورتی وجود مشکل در هر یک از بخش‌ها، با استفاده از ابزار آلات مخصوص، اقدام به تعمیر و یا تعویض آن بخش خواهند کرد.

 

کیفیت پروفیل در صداگیری چه تأثیری دارد؟

 

پروفیل پنجره دوجداره

 

کیفیت پروفیل هافمن به کار رفته در پنجره دوجداره و نحوه جوش خوردن آن در کنار پولیش اصولی از عوامل مشخص کننده ماندگاری درب و پنجره می‌باشند. در صورتی که پروفیل خوبی در پنجره دوجداره به کار گرفته نشده باشد، در مدت زمان کوتاهی پس از نصب پنجره باید اقدام به صداگیری پنجره دوجداره نمایید. پروفیل ‌هایی که در ساخت آن‌ها از فریم‌های چند کاناله و همچنین PVC خالص استفاده شده است، از بازدارندگی بسیار بیش‌تری برخوردار هستند. جهت صداگیری پنجره دوجداره، بهتر است که به هنگام خرید از یک مشاور ماهر کمک بگیرید.

 

عوامل تولیدکننده صدای ناهنجار در پنجره‌های دوجداره

عوامل متعددی هستند که می‌توانند باعث تولید صدای ناهنجار در بخش‌های مختلف پنجره دوجداره شوند، در صورت برخورد با هر یک از این مراحل، باید فرایند صداگیری پنجره دوجداره، آغاز شود. این عوامل به شرح زیر می‌باشند:

  • تولید صدا از بخش یراق آلات: خرابی یا فرسودگی یراق آلات پنجره دوجداره می‌تواند باعث از بین رفتن عایق صوتی و در نتیجه تولید صداهای ناهنجار شود. در صورت بروز این مشکل، یراق پنجره دوجداره باید تعویض گردد.
  • خرابی لولاها و اجزاء مکانیکی: باز و بسته کردن دشوار پنجره و همچنین تولید صدای ناهنجار به هنگام باز و بسته کردن، نشان دهنده خرابی اجزاء مکانیکی پنجره می‌باشد. به هنگام خرابی قطعات مکانیکی، باید فرایند صداگیری صورت بگیرید، قطعات تعویض گردند و رگلاژ انجام شود.
  • مشکل در بخش عایق صوتی: از بین رفتن عایق پنجره‌های دوجداره باعث مشکلات زیادی می‌شود. در صورتی که به این مشکل برخوردید، تنها استفاده از یک عایق صوتی جانبی، نمی‌تواند مشکل شما را رفع نماید. جهت رفع مشکل عایق بندی، لازم است که مراحل عایق بندی پنجره، بار دیگر انجام شود.

نکات جلوگیری از ورود صداهای ناهنجار پنجره دوجداره

در ادامه برای شما لیستی از نکات مهم جهت صداگیری پنجره دوجداره را تهیه کرده‌ایم:

  1. لوازم دور پنجره را جابه‌جا کنید، شاید صدای ناهنجار جهت ورود باد و برخورد با یکی از لوازم به وجود آمده باشد.
  2. بررسی کنید هیچ شکاف و درزی در اطراف پنجره وجود نداشته باشد.
  3. از نوار عایق بندی استفاده نمایید.
  4. از پرده‌های ضخیم عایق صدا استفاده کنید.
  5. یک پوشش عایق صدا را بر روی پنجره دوجداره قرار دهید.
  6. یک کاور اتصالی ساده را بر روی پنجره نصب کنید.
  7. یک سایه‌بان را به عنوان عایق صدا بر روی پنجره دوجداره قرار دهید.
  8. می‌توانید از کیت‌های عایق صوتی استفاده نمایید و یا یک لایه شیشه‌ای میانی را به پنجره اضافه کنید.
  9. یک پوشش سلفونی بر روی شیشه پنجره قرار دهید.
  10. پنجره‌ها را با پنل‌های آکوستیک باکیفیت بپوشانید.
  11. پنجره‌های قدیمی را با پنجره‌های دوجداره یا سه‌جداره جدید، تعویض نمایید.

مجموعه هافمن

این مجموعه، بزرگترین نمایندگی پنجره‌های UPVC، در زمینه فروش، نصب و تعویض انواع پنجره ارائه خدمت می‌کند. از محصولات این مجموعه می‌توان به انواع پنجره دوجداره و سه جداره و هچنین ابزار آلات و لوازم جانبی مربوط به پنجره دوجداره و سه جداره اشاره کرد.

جهت سفارش تعویض پنجره قدیمی با دوجداره یا صداگیری پنجره دوجداره، هم می‌توانید به صورت حضوری اقدام کنید و هم می‌توانید با شماره‌های زیر تماس حاصل نمایید. شما می‌توانید با مراجعه به صفحه لیست قیمت‌ها، از قیمت پنجره دوجداره آگاه شوید.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Scroll to Top
اسکرول به بالا