پروفیل هافمن

پروفیل هافمن

فهرست مطالب

در این مطالب قصد داریم، انواع پروفیل هافمن را به شما عزیزان معرفی کنیم. پروفیل های upvc نقش بسیار مهمی در صنعت ساختمان سازی از جمله در و پنجره دارد. پروفیل به لحاظ لغوی به معنای ثابت بودن یک مقطع در طولی مشخص می باشد. پروفیل در زبان لاتین به ابزارهایی گفته می شود که در ساخت درب و پنجره دوجداره یا معمولی و دیگر صنایع ساختمانی استفاده می شود. پروفیل در ابعاد و ضخامت و جنس های مختلفی موجود می باشد. در کارخانجات ورق های فولاد را طی یه فرایند طولانی به لوله های پروفیل تبدیل می کنند.

انواع پروفیل هافمن

 

رنگ بندی متنوع پنجره های هافمن

 

  • پروفیل هافمن کشویی
  • پروفیل هافمن کمکی
  • پروفیل های بازشوی پنجره و درب
  • پروفیل های میانی
  • پروفیل های زهوار
  • پروفیل های قوطی
  • پروفیل های آدابتور لوله و لوله
  • پروفیل های قاب باز سازی
  • پروفیل های فریم پنجره و فریم پهن
  • پروفیل های لنگه پنجره
  • پروفیل های اتصال
  • پروفیل ساختمانی
  • پروفیل کامپوزیتی

کاربرد پروفیل

یکی از پرکاربردترین مصالح فلزی در صنعت ساخت و ساز پروفیل است. که از این پروفیل می توانیم در بخش‌ها و صنایع مختلف از جمله ساختمان سازی، خودروسازی و … برای ساخت درب، پنجره، لوله، نمای ساختمان و ساخت پایه میز و صندلی، کنار راه پله، نرده کشی اطراف دیوار و پوشش سقف استفاده کنیم . اما یکی از پر مصرف‌ترین پروفیل، پروفیل درب و پنجره است.

از پروفیل در صنایع پزشکی به دلیل ایمنی بالا و سبکی استفاده های زیادی می شود. به طور مثال برای ساخت وسایل حمل بیمار و حمل مصدوم کاربرد فراوانی دارد .در پل عابر پیاده نیز پروفیل معمولا نقش جدی دارد. بنابراین به دلیل سبکی و ایمنی بالا از این پروفیل استفاده های فراوانی می شود.

پروفیل هافمن کشویی

 

پروفیل هافمن کمکی

 

پروفیل کشویی، دارای سه نوع پروفیل می باشد:

  • نوع اول پروفیل کاور فریم کشویی تک ریل است. وظیفه این نوع پروفیل، کاور کردن فریم کشویی تک ریل روبروی لنگه کشویی می باشد. تعداد شاخه آن در هر بسته 10 شاخه می باشد. متراژ هر بسته 60 میلی متر است، و ضخامت دیوار خارجی آن 2 میلی متر است.
  • نوع دوم پروفیل آدابتور لنگه کشویی می باشد. وظیفه آن چفت شده به شاخک آداپتور لنگه کشویی است، و ضخامت آن 1.5 میلی متر است.
  • نوع سوم پروفیل میانی ثابت می باشد. که وظیفه آن ایجاد لت در پنجره کشویی است. در هر بسته شلخه دارای 6 شاخه می باشد. ضخامت دیوارهای داخلی، خارجی و عرض آن به ترتیب 1 و 2.5  و 48 میلی متر می باشد.

 

پروفیل هافمن کمکی

پروفیل کمکی، دارای یک نوع پروفیل می باشد. وظیفه این نوع پروفیل پارتیشن بندی قسمت‌های مختلف پنجره است، و به صورت کلی در لت پایین لنگه در به کار می رود. تعداد شاخه آن در هر بسته 10 شاخه می باشد. ابعاد پروفیل 100*24 میلی متر است.  ضخامت دیوارها آن 1 میلی متر، متراژ آن در هر بسته 60 میلی متر می باشد. و در آخر ضخامت پروفیل 24 میلی متر است.

پروفیل ساختمانی

پروفیل ها کاربرد های مختلفی دارند که پر مصرف ترین پروفیل، پروفیل هایی هستد که در صنعت ساختمان سازی استفاده می شود. عمده کاربرد پروفیل های ساختمانی برای ساخت قاب و چهارچوب درب و پنجره، به صورت پروفیل های لنگه دری مورد استفاده قرار می گیرد. این پروفیل ها شامل سه دسته به نام پروفیل نورد گرم، پروفیل نورد سرد و پروفیل مرکب می‌شود.

پروفیل نورد گرم : این پروفیل از شمش فولادی ساخته شده و به شکل قوطی می باشد.

پروفیل نورد سرد : از جنس ورق های فولادی است که با پرس و خم کردن آن ایجاد میشود. و این پروفیل ها به شکل ناودانی شکل است. و معمولا برای کارهای سبک ساختمانی کاربرد دارد.

پروفیل مرکب : این پروفیل هم از اتصال پروفیل گرم و سرد ایجاد می شود.

پروفیل کامپوزیتی

پروفیل کامپوزیتی از نوعی پلاستیک تقویت‌شده با الیاف شیشه ای ساخته می شود. این پروفیل داری خصوصیاتی متفاوتی شامل مقاومت بالا در برابر خوردگی  و زنگ زدگی، عمر طولانی، وزن پایین‌، بیشترین ایمنی در برابر ارتعاشات به خصوص زلزله، سبک بودن و …. را دارا می باشد. این نوع پروفیل در شکل و اندازه مختلفی تولید می شود. و از نظر شکل به دو دسته باز و بسته تقسیم بندی شده است.

کاربرد ویژه ای که این پروفیل دارد شامل سدکننده های اشعه ماوراء بنفش برای بهبود مقاومت آب و هوایی ، اکسید آنتیمونی برای مقاومت در برابر شعله ، رنگدانه برای رنگ آمیزی ، مواد شیمیایی برای صیقلی نمودن سطح و خصوصیات فرونشانی ترک به کار گرفته می شوند .

پروفیل های بازشوی پنجره و درب

 

پروفیل های میانی

 

پروفیل های باز شوی درب و پنجره upvc به دو نوع بیرون باز شو، و داخل باز شو می باشد. وظیفه نوع پروفیل داخل باز شو ایجاد کردن باز شو در درب های مختلف است. این از نظر ابعادی به دو نوع تبدیل می شود.

مطالب پیشنهادی  دلایل استفاده از پنجره های UPVC

اولی داری 3 کانال، تعداد شاخه آن  4 شاخه، و ضخامت دیوار های داخلی، خارجی و عرض آن به ترتیب 1 و 2.5 و 60 میلی متر می باشد. دومی دارای 4 کانال و تعداد شاخه 4 شاخه است.  ضخامت دیوارهای داخلی، خارجی و عرض آن به ترتیب 1 و 2.5 و 70 میلی متر است.
وظیفه پروفیل های بیرون باز شو، این است که لنگه درست شده به سمت بیرون باز شود. بدون این که زهوار شیشه در خارج قرار بگیرد، و مثل پروفیل داخل باز شو، وظیفه ایجاد باز شو را دارد. این نوع پروفیل همانند پروفیل داخل بازشو از نظر عرض به دو دسته تقسیم می شود. نوع اولی با تعداد شاخه 4 شاخه و متراژ 24 متر، ضخامت دیوارهای داخلی، خارجی و عرض آن به ترتیب 1 و 2.5 و 60 میلی متر می باشد.

و نوع دوم آن با تعداد شاخه 4 شاخه ای، ضخامت دیوارهای داخلی، خارجی و عرض آن به ترتیب 1 و 2.5 و 70 میلی متر می باشد.

 

پروفیل های میانی

پروفیل هافمن میانی، به دو دسته ثابت و متحرک تبدیل می شود. وظیفه نوع پروفیل میانی ثابت آن است که پنجره را به قسمتهای مختلف تقسیم کند، و یا به عبارت دیگر لتها مختلف در پنجره ایجاد کند. این پروفیل از لحاظ ابعادی به دو دسته تقسیم می شود. نوع اول دارای 6 تعداد شاخه می باشد. ضخامت دیوارهای داخلی، خارجی و عرض آن به ترتیب 1 و 2.5 و 60 میلی متر است.

نوع دوم دارای 6 تعداد شاخه است. ضخامت دیوارهای داخلی، خارجی و عرض آن به ترتیب 1 و 2.5 و 70میلی متر است. وظیفه پروفیل های میانی متحرک این است که لت در پنجره یا درب را ایجاد کند، و مثل  پروفیل میانی ثابت می باشد. با این تفاوت که بین دو لنگه باز شو قرار می گیرند، و به یکی از آنها کوبل می شوند، و به همراه آن باز و بسته می شود. این نوع پروفیل مانند پروفیل میانی ثابت از نظر ابعاد به دو دسته تقسیم می شود. اولی با 6 تعداد شاخه و متراژ 36 متر، ضخامت دیوارهای داخلی، خارجی و عرض آن به ترتیب 1 و 2.5 و 63.5 میلی متر می باشد.

پروفیل های زهوار

پروفیل های زهوار به سه دسته تقسیم می شوند. اولین دسته پروفیل های زهوار تک جداره می باشند. این پروفیل ها وظیفه دارند شیشه تک جداره بر روی پروفیلهای سری 60 را نگه داری کنند. در هر بسته  25 شاخه می باشد، و عرض آن 60 میلی متر می باشد. دسته دوم زهوار های دو جداره می باشد، که وظیفه آن ها نگه داشتن شیشه دو جداره شده به کار برده می باشد، و از نظر ابعاد به دو دسته تقسیم می شوند، که هردو دارای 25 شاخه می باشند. اما عرض یکی 60 میلی متر و دیگری 70 میلی متر می باشد. دسته سوم زهوار سه جداره می باشد. وظیفه این نوع پروفیل نگه داری شیشه سه جداره شده به کار برده می باشد، و دارای  25 شاخه در هر بسته است، و عرض آن 60 میلی متر می باشد.

پروفیل های قوطی

 

پروفیل های قوطی

 

وظیفه پروفیل هافمن قوطی  اتصال پنجره upvc به صورت 90 درجه می باشد. تعداد شاخه های آن در هر بسته 4 شاخه می باشد، و متراژ آن در هر بسته 24 متر می باشد. از نظر ابعادی به دو دسته تقسیم می شود. ضخامت پروفیل در هر دو 2 میلی متر می باشد. ابعاد نوع اول این پروفیل 60*60 میلی متر می باشد، و در دسته دوم 70*70 میلی متر می باشد.

پروفیل های آدابتور لوله و لوله

پروفیل هافمن  آدابتور لوله وظیفه دارند، به همراه لوله پنجره های قوس به بیرون و خلیجی ایجاد کنند، و دارای 10 شاخه در هر بسته می باشند. از لحاظ ابعادی به دو دسته تقسیم می شوند. دسته اول عرض 60 میلی متری دارند، و دسته دوم عرض 70 میلی متری دارند. پروفیل های لوله جدا از آداپتور های لوله می باشند. این پروفیل ها وظیفه ایجاد پنجره های قوس به بیرون و خلیجی همراه با لوله بر عهده دارند. دارای 10 شاخه در هر بسته می باشند. و از نظر عرضی به دو دسته تقسیم می شوند. اولی با 60 میلی متر عرض و دومی با 70 میلی متر عرض می باشد.

 

پروفیل های قاب باز سازی

 

پروفیل های قاب باز سازی

 

پروفیل های قاب باز سازی، به گونه ای طراحی شده است، که فریم قدیمی پنجره باز سازی شده را پوشش دهد، و مانع از دید آن شود. مانند فریم سری 60 وظیفه ایجاد قاب پنجره را بر عهده دارد. دارای 4 شاخه در هر بسته است، و متراژ هر بسته 24 متر می باشد. ضخامت دیوارهای بیرونی داخلی و عرض آن به ترتیب 1 و 2.5 و 60 میلی متر می باشد. ابعاد گالوانیزه مصرفی آن  32*23*32 می باشد.

مطالب پیشنهادی  نحوه هواگیری پنجره دوجداره

پروفیل های فریم پنجره و فریم پهن

پروفیل های فریم پنجره وظیفه تشکیل قاب یا چهارچوب پنجره یا درب را بر عهده دارند. این پروفیل ها از لحاط ابعادی به دو دسته تقسیم می شوند. دسته اول با 6 تعداد شاخه در هر بسته با متراژ 36 متر و ضخامت دیوار داخلی، خارجی و عرض آن به ترتیب 1، 2.5، 60 میلی متر می باشد. دسته دوم نیز دارای 6 شاخه در هر بسته با متراژ 36 متر و ضخامت دیوار داخلی، خارجی و عرض آن به ترتیب 1، 2.5، 70 میلی متر می باشد. پروفیل های فریم پهن تنها تفاوتشان با فریم سری 60 در ارتفاع آن می باشد. این پروفیل ها دارای 6 شاخه در هر بسته می باشند. با متراژ 36 متر و ضخامت دیوار داخلی، خارجی و عرض آن به ترتیب 1، 2.5، 60 میلی متر می باشد.

پروفیل های لنگه پنجره

پروفیل های لنگه پنجره، وظیفه ایجاد لنت باز شو یا همان لنگه باز شو در پنجره را بر عهده دارند. این پروفیل ها از لحاظ ابعادی به دو دسته تقسیم می شود. دسته اول  دارای 6 شاخه در هر بسته می باشند، با متراژ 36 متر و ضخامت دیوار داخلی، خارجی و عرض آن به ترتیب 1، 2.5، 60 میلی متر می باشد. دسته دوم با 6 شاخه در هر بسته با متراژ 36 متر و ضخامت دیوار داخلی، خارجی و عرض آن به ترتیب 1، 2.5، 70 میلی متر می باشد.

پروفیل های اتصال

 

پروفیل های اتصال

 

پروفیل های اتصال، وظیفه اتصال یک پنجره یا دو پنجره با درب را به صورت 180 درجه را بر عهده دارند، که از نظر ابعادی به دو دسته تقسیم می شوند. دسته اول دارای 10 شاخه در هر بسته با متراژ 60 متر، عرض آن 60 میلی متر و ضخامت پروفیل آن 2 میلی متر  می باشد. دسته دوم با 10 شاخه با متراژ 60 متر و عرض آن 70 میلی متر  و ضخامت پروفیل آن 2 میلی متر می باشد.

دلایل محبوبیت پروفیل در و پنجره هافمن

یکی از دلایل محبوبیت و همه‌گیر شدن این نوع پروفیل، کیفیت آن است. پروفیل یو پی وی سی محصولی است که به واسطه‌ی آن می‌توان در و پنجره‌ هایی مدرن و مرغوب داشت. همچنین upvc هایی که پروسه‌ی طراحی، ساخت و آزمایشات لازم آن‌ ها به درستی انجام شده است؛ در مقابل بسیاری از آلودگی‌ها مقاوم هستند. از طرفی دیگر پروفیل upvc در مقابل رطوبت و آب مقاومت خوبی دارد و دچار خوردگی، زنگ زدگی، از بین رفتن رنگ و … نخواهد شد.

پروفیل‌ها کارایی و کاربردهای مختلفی در صنایع متفاوت دارند. یکی از کارایی‌های آن‌ ها در صنعت در و پنجره سازی است. پروفیل‌ های در و پنجره به گونه‌ای طراحی و ساخته می‌شوند که مقاومت و کیفیت لازم برای قرارگیری مداوم در مجاورت آفتاب، آلودگی‌ها و باد و باران را داشته باشند. از طرفی دیگر این پروفیل باید بتواند وزن دو تا سه لایه شیشه با ضخامت‌های مختلفی را تحمل کند و به هیچ عنوان تغییر شکل ظاهری نداشته باشد.

نحوه تولید پروفیل پنجره

 

نحوه تولید پروفیل پنجره

 

پروفیل‌های پنجره به عنوان اجزای ضروری سیستم‌های ساختمان و نوسازی در حال حاضر از اهمیت ویژه‌ای برخوردار هستند. تولید این پروفیل‌ها مستلزم استفاده از مواد با کیفیت و فرآیند‌های دقیق است تا پنجره‌ها در شرایط مختلف آب و هوایی مقاومت کنند و همچنین استاندارد‌های انرژی و عایق حرارتی را رعایت کنند. در این مقاله به نحوه تولید پروفیل پنجره و اهمیت مواد و فرآیند‌های مختلف در این زمینه می‌پردازیم.

انتخاب مواد

مواد اصلی مورد استفاده در تولید پروفیل پنجره آلومینیوم، UPVC (غیر پلی وینیل کلراید) و چوب می‌باشد. انتخاب مواد مناسب تأثیر مستقیمی بر عمر مفید و عملکرد پنجره‌ها دارد.

۱. آلومینیوم: پروفیل‌های آلومینیومی به دلیل ویژگی‌هایی مانند مقاومت در برابر زنگ زدگی، سبکی، انعطاف‌پذیری و عمر طولانی مورد توجه قرار گرفته‌اند. فرآیند‌های تولید این پروفیل‌ها شامل اکستروژن (استخراج از قالب) و سپس عملیات برش و شکل دهی می‌باشد.

۲. UPVC: پروفیل‌های UPVC به دلیل مقاومت در برابر زنگ زدگی، عدم نیاز به نگهداری و تعمیرات مداوم، عایق حرارتی و صوتی، انعطاف‌پذیری و قیمت مناسب جایگاه مهمی در بازار پیدا کرده‌اند. فرآیند‌های تولید شامل اکستروژن است.

۳. چوب: پروفیل‌های چوبی بر خلاف آلومینیوم و UPVC از مواد کامپوزیت استفاده می‌کنند و ظاهر خاصی دارند. اما نیاز به نگهداری و تعمیرات مداوم برای جلوگیری از تغییر شکل و آسیب به چوب مهم است.

فرآیند‌های تولید

فرآیند‌های تولید پروفیل پنجره شامل مراحل مختلفی است:

۱. انتخاب مواد اولیه: مرحله اولیه تولید پروفیل پنجره شامل انتخاب مواد اولیه مناسب می‌باشد. انتخاب متریال مناسب عمر مفید و کیفیت نهایی پنجره را افزایش می‌دهد.

مطالب پیشنهادی  شیشه سکوریت چیست؟

۲. اکستروژن: این مرحله شامل تزریق مواد اولیه به قالب‌های مخصوص و اعمال فشار و حرارت برای شکل دادن به پروفیل می‌باشد. این فرآیند شکل نهایی پروفیل را ایجاد می‌کند.

۳. برش و تغییر شکل: پس از خروج پروفیل از دستگاه اکستروژن به مرحله برش و تغییر می‌رود. این مرحله شامل برش قطعات به اندازه‌های مورد نیاز و ایجاد جزئیات اضافی مانند روکش‌ها و تاپ‌های مختلف است.

نکات‌های مهم

  • کنترل کیفیت: کنترل کیفیت در هر مرحله از تولید برای تولید پروفیل‌های با کیفیت و استاندارد‌های مطلوب مهم است.
  • عایق کاری: انتخاب مواد و فرآیند‌هایی که عایق حرارتی و صوتی خوبی داشته باشند می‌تواند انرژی و هزینه‌های حفظ دما و سیستم‌های عایق را کاهش دهد.
  • طراحی مهندسی: طراحی پروفیل‌ها باید با توجه به نیاز ساختمان و انرژی انجام شود تا عملکرد بهینه ایجاد شود.
  • محیط زیست: انتخاب مواد نیز با توجه به اثرات زیست محیطی بسیار مهم است.

توجه داشته باشید اگر در مورد رگلاژ پنجره های دوجداره نیاز به مشاوره دارید می توانید با شماره تماس پایین این مقاله ارتباط بر قرار کنید و تمامی سوالات خود را از آنها بپرسید.

موارد پر مصرف پروفیل

  • نرده های فلزی در و پنجره، کناره راه پله، نرده کشی
  • ساخت پایه میز و صندلی
  • پوشش سقف سوله
  • ساخت چهارچوب های بزرگ آهنی و قالب های فلزی
  • شاسی تریلرها و نفت کش ها
  • صنایع خودروسازی

مزایا و معایب پروفیل یو پی وی سی

 

مزایا و معایب پروفیل یو پی وی سی

 

مزایا:

مقاومت بالا در برابر رطوبت و آب : پروفیل UPVC در برابر رطوبت و آب مقاومت بسیار بالایی دارد و در نتیجه در برابر خوردگی و زنگ زدگی مقاوم است.

عایق حرارتی و صوتی: پروفیل UPVC دارای عایق حرارتی و صوتی عالی است و به دلیل همین ویژگی ساختمان هایی که در آن از این پروفیل ها استفاده می شود، کمترین مصرف انرژی را دارند.

ظاهر زیبا و ساده: پروفیل UPVC ظاهری زیبا و ساده دارد و برای محیط هایی با سبک های مختلف معماری قابل استفاده است.

قیمت مناسب: قیمت پروفیل UPVC نسبت به سایر پروفیل ها مناسب تر است و به دلیل هزینه کمتر تولید، قیمت پایینی دارد.

معایب:

حساسیت به نور خورشید : پروفیل UPVC حساسیت خاصی به نور خورشید دارد و در صورت قرار گرفتن طولانی مدت در معرض نور خورشید ممکن است رنگ آن تغییر کند.

شکنندگی در شرایط سرد : پروفیل UPVC ایتالیایی در شرایط آب و هوایی خیلی سرد و یخبندان شکننده می شود.

با توجه به این مزایا و معایب باید در تصمیم گیری برای استفاده از پروفیل UPVC دقت کرد و از پروفیل های با کیفیت و استاندارد برای دستیابی به بهترین نتیجه استفاده کرد. پروفیل هافمن برای ارائه مشاوره به شما مشتریان گرامی  متخصصانی را در نظر گرفته است تا انتخابی مناسب داشته باشید و با در نظر گرفتن شرایط ،خدماتی عالی را به شما ارائه خواهد داد.

قیمت قوطی پروفیل

قیمت پروفیل در صنایع تولیدات فولاد و آهن به عوامل مختلفی بستگی دارد. که این عوامل می‌تواند شامل کیفیت، اندازه، قیمت آهن آلات، قیمت نفت، قیمت دلار و تاثیر گذار باشد. شرکت هافمن یکی از بهترین تولیدکنندگان پروفیل می باشد که این شرکت پروفیل هایی مختلفی  مانند، پروفیل های قوطی مربع، پروفیل قوطی مستطیل، پروفیل های درب و پنجره، پروفیل های چارچوب فلزی و پروفیل های قوطی ستونی و … تولید می کند. مشتریان به راحتی بتوانند هر نوع پروفیلی با با بهترین کیفیت سفارش دهد. شما عزیزان برای دریافت قیمت می توانید با شماره های موجود در سایت تماس بگیرید.

نکات مهم خرید پروفیل

 

نکات مهم خرید پروفیل

 

در این مطلب سعی کردیم تا شما را با انواع پروفیل هافمن و همچنین بخشی از اطلاعات مربوط به هر یک آشنا کنیم. اما توجه داشته باشید که هافمن تنها برند تولید پروفیل نمی‌باشد.  اما در حال حاضر تعداد زیادی از شرکت ها و کارخانه های تولیدی در حال تولید پروفیل می باشند. توجه داشته باشید عمده تفاوت و ملاک اصلی برای انتخاب و معرفی بهترین پروفیل موجود در بازار، ویژگی ها و استاندارد های رعایت شده در تولید آن ها است. اما می توان بهترین برند و نوع پروفیل موجود در بازار را پروفیل هافمن معرفی کرد.

از مهم ترین نکات خرید پروفیل باید به نوع کاربرد و یا کاربری آن اشاره کرد. در واقع باید گفت پروفیلی که بیش‌ترین تناسب را با نوع استفاده شما داشته باشد را انتخاب و خریداری نمایید.

توجه داشته باشید که در بخش بالا نیز  هر کدام از سری های پروفیل های هافمن برای یک مورد خاصی مورد استفاده قرار می گیرد که شما می توانید با توجه به نیاز خود از این پروفیل ها استفاده نمایید. برای خرید این پروفیل ها به محصولات هافمن پنجره مراجعه فرمایید. و یا با کارشناسان ما تماس بگیرید.

ارتباط با ما

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید

به این مطلب امتیاز دهید

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا
اسکرول به بالا